Tens alguna idea?

+34 935 346 577

info@latempesta.cc

Full 1
LA TEMPESTA
CIUTAT, CULTURA & TECNOLOGIA
Som un estudi digital especialitzat en cultura, patrimoni cultural digital i noves mediacions
LA TEMPESTA
LA TEMPESTA
LA TEMPESTA

QUÈ FEM?

Oferim serveis professionals de consultoria estratègica, impuls de la transformació digital i producció de projectes web i de patrimoni cultural digital.

Slide 1

PER A

INSTITUCIONS CULTURALS

Museos, teatros, bibliotecas, archivos, colecciones privadas, yacimientos arqueológicos, monumentos, centros de interpretación, centros de documentación…

Slide 2

PER A

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES I UNIVERSITATS

Col·laborem amb organismes públics, centres universitaris i projectes de recerca explorant nous formats de gestió i visualització del coneixement.

Slide 3

PER A

TERCER SECTOR

Creem eines que enriqueixen les narratives d’actors privats i organitzacions sense ànim de lucre apropant-los d’una manera oberta a la ciutadania.

previous arrow
next arrow

ELS READY TO USE

Descobreix els nostres productes Ready-to-Use, solucions accessibles preparades per a optimitzar la gestió del coneixement i ressaltar el patrimoni a través de l’storytelling.

EXPLICA’NS LA TEVA IDEA

Tens un projecte? T’escoltem per transformar les teves idees en solucions que realcin els teus missatges i els donin a conèixer a la societat. 

QUÈ ENS MOU?

A La Tempesta fusionem ciutat, cultura y tecnologia en una visió única impulsant la innovació en projectes de revalorització cultural i transformació social:

La Tempesta neix de l'emoció d'integrar ciutat, cultura i tecnologia en una visió única i plena de sentit.

Abracem la innovació i la tecnologia, al servei del benestar col·lectiu, la cohesió social i la millora organitzativa.

Ens mou afavorir la cultura i crear noves eines per a reivindicar el valor present i futur del patrimoni cultural, social i històric rebut.

Gaudim dels processos de co-creació. Impliquem als equips dels nostres clients i definim la millor estratègia amb tots els agents involucrats.

Slide 1

GUANYADORS D'UN

LOVIE AWARD

A La Tempesta creiem que els espais de la ciutat tenen el poder d’educar. L'Acadèmia Internacional d'Arts i Ciències Digitals va premiar aquesta visió conjunta de La Tempesta amb el Zoo de Barcelona a partir de l’eina interactiva gamificada titulada ‘Camina pel passat, present i futur d’una institució de conservació de la biodiversitat’. El recurs educatiu posa en relleu els 125 anys d’història del Zoo a partir d’una línia de temps acompanyada de un discurs visual basat en fotografies històriques, plànols, cartells, fotografies, cançons i vídeos. Els guies d’aquest viatge en el temps són els animals més emblemàtics del Zoo, no hi falten l’elefant Avi, en Floquet de neu, l’Orca Ulisses, els lleons o els dragons de Komodo, entre d’altres.

Slide 2

GUANYADORS D'UN

INNOVA 2030

‘Zoobot’ és una de les dues propostes guanyadores del programa INNOVACCIÓ 2030, l’aposta del Comissionat de l’Agenda 2030 de l’Ajuntament de Barcelona, BSM (Barcelona de Serveis Municipals SA) i Mobile World Capital per a la generació d’ecosistemes d’innovació al voltant de l’Agenda 2030. Som experts en la creació de solucions escalables que milloren l’experiència de visita als espais culturals. En aquest cas, ‘Zoobot’, és un bot conversacional que s’adreça a col·lectius amb diversitat funcional fent ús d’elements multimèdia accessibles que personalitzen la visita al Zoo de Barcelona.

Slide 3

FINALISTES A

MEDIAFUTURES

Time-lapse migration és un projecte expositiu on l'art esdevé un mitjà per replantejar narratives de mobilitat forçada i qüestionar les distorsions produïdes per la misinforamció i la desinformació, una proposta desenvolupada per La Tempesta amb l’estudi creatiu Vara&Mar dins del projecte MediaFutures. La solució desenvolupada permet crear narratives digitals que combinen l’art digital amb narrativa periodística i posar-les al servei de la cultural i la transformació social.

Slide 4

SELECCIONATS A

MUSEUM CONNECTIONS

La Tempesta i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural hem desenvolupat un projecte web que permet acostar els resultats de les investigacions al gran públic. Un espai web dinàmic al portal patrimoni.gencat.cat on les persones usuàries poden visitar virtualment la Roca dels Moros del Cogul i accedir a la informació més actual del conjunt rupestre fruit de la recerca feta. Amb aquest recurs es disposa d’una visita amb un nivell de detall, qualitat i informació únics.

previous arrow
next arrow

ELS NOSTRES CLIENTS

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At

agbar
zoo-bcn
ub
museu-emporda
morera
mhcat
mac
liber
curarnos
coac
cett
bombers
biblioteques-barcelona
bcn-cultura
bc
arxiu-terrassa
arxiu-bcn
arqueo-xarxa
apropa
accd
diba-cultura
aj-barcelona
gencat-cultura
european-comission

Una tempesta és el procés que transforma un escenari grisenc, emboirat, ple d’interrogants… en un escenari lluminós, fèrtil, visible i dinàmic.